Schenk uw bedrijf tot 6000 € KERSTBONUS !

Mimaki UCJV300 UCJV150 kerstbonus

Bij aankoop van een Mimaki UCJV300-160, tijdelijk tot 6000 € inruilkorting !

Tijdelijk ontvangt u tot 6000 € inruilkorting bij aankoop van een Mimaki UCJV300-160, mits inruil van een latex, solvent of uv-printer van minstens 100 cm printbreedte.

Een unieke kans om uw verouderde printer in te ruilen en 2018 aan te vatten met de printtechnologie van de toekomst.

Met de UCJV-series beschikt u over een printer met geintegreerde snijplot-functie waarbij inkten gedroogd worden door middel van Mimaki’s LED-UV curing technologie.

U kunt op een eco-vriendelijker wijze méér soorten materialen bedrukken, met intensere kleuren en met aanzienlijk lagere inktkosten dan met een latex printer.

Met de Mimaki UCJV-series is ook het realiseren van carwrappings en het maken van flextransfers met goeie waseigenschappen mogelijk dankzij het gebruik van nieuw ontwikkelde tot 170% rekbare led-uv inkten.

Met de Mimaki UCJV-series bekomt u méér krasbestendige en net zo kleurbestendige resultaten als met mild- en ecosolvent printers en kunt u zonder wachttijd lamineren of contoursnijden na het printen.

Met de Mimaki UCJV-series realiseert u nieuwe toepassingen dankzij het gebruik van witte inkten & multi-layer printing. Wat dacht u van transparante raamfolie aan beide kanten leesbaar te bedrukken ?

Interesse ? Contacteer Dimix vandaag nog voor een demo-afspraak.

Klik hier voor méér gedetailleerde info & prijzen van de UCJV150 & UCJV300 serie.