Printapparatuur

Dimix is geauthoriseerd verdeler van Mimaki en levert van Mimaki het volledige aanbod aan solvent-, led-uv, latex- en suv printers, alsook de snijplotters. Naast Mimaki producten levert Dimix qua apparatuur ook OKI White toner printers.

 • Print & cut systemen (2)


  Printen en op contour uitsnijden. De Mimaki CJV serie biedt een geintegreerde oplossing. Dankzij de geavanceerde meegeleverde software en de betrouwbare Mimaki printtechnologie kunnen volle rollen geprint en uitgesneden worden zonder tussenkomst van een operator. Met Mimaki geintegreerde print- en snijoplossingen kiest u voor betrouwbaarheid & maximale efficientie !


  Producten Bekijken
 • Mild & ecosolvent printapparatuur (3)


  Mild/Eco Solvent printing is de standaard printmethode voor de meeste signmakers. Dit in hoofdzaak door het grote kleurbereik gecombineerd met de uitstekende duurzaamheid waardoor printjobs geschikt zijn voor meerdere jaren buitengebruik. De mild- en ecosolvent printers van Mimaki staan voor een hoge betrouwbaarheid, hoge printkwaliteit gecombineerd met een hoge productiviteit. Mimaki eco- en mild solvent inkten beschikken over een Greenguard Gold award waarmee wordt aangetoond dat deze inkten ecologisch verantwoord zijn.


  Producten Bekijken
 • Latex printsystemen (2)


  De laatste jaren is latex printtechnologie dankzij een milieuvriendelijke uitstraling aan een opmars bezig. Dimix levert latex printoplossingen van Mimaki, die als unieke eigenschap hebben dat ze ook witte inkten kunnen printen. De Mimaki latexinkten drogen op lagere temperatuur, wat leidt tot een aanzienlijk lager energieverbruik en een veel snellere opstarttijd.


  Producten Bekijken
 • Solvent UV printsystemen (1)


  Solvent UV printers maken gebruik van solvent/uv inkten. Deze inkten combineren de voordelen van solventinkten met deze van uv-drogende inkten. De glansgraad & uv-bestendheid van solventinkt, de krasbestendigheid & bestendigheid tegen chemicaliën van uv drogende inkten. Dimix levert de Solvent/UV printers van Mimaki.


  Producten Bekijken
 • Flatbed UV printers (4)


  Betrouwbaar, veelzijdig, snel, fantastische printkwaliteit, goeie inkthechting, drukken van primer, vernis & witte inkt. Uiteraard hebben we het over Mimaki vlakbedprinters. Modellen beschikbaar tot printformaat van 250 cm x 310 cm.


  Producten Bekijken
 • Roll-to-roll UV (3)


  De roll naar roll UV printers van Mimaki zijn geschikt voor het bedrukken van flexibele materialen waarbij de inkten worden gedroogd door middel van LED-UV-technologie. Modellen op 1m60 en op 3m20 breedte. Diverse inktsets beschikbaar, waaronder inkten voor carwrapping toepassing met 3M MCS garanties.


  Producten Bekijken
 • Desktop flatbedprinters (4)


  Mimaki Desktop flatbed printers maken gebruik van LED-UV technologie voor het bedrukken van allerhande objecten. Denk daarbij aan het bedrukken van promotionele gadgets, fotoproducten, logo's of veiligheidsinstructies op industriele producten drukken, signalisatieborden, etc... . Deze toestellen zijn beschikbaar in diverse groottes. Op bepaalde modellen is een optionele Kebab-kit verkrijgbaar die het mogelijk maak cilindrische voorwerpen zoals flessen, kaarsen, ... te bedrukken.


  Producten Bekijken
 • Snijplotters (19)


  Dimix levert snijplotters van Mimaki. Ons aanbod omvat daarbij zowel rolbed snijplotters als vlakbed snijtafels. Mimaki snijplotters zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik en beschikken over betrouwbare contourcut technologie en diverse unieke innoverende features zoals onder meer de halfcut technologie.


  Producten Bekijken
 • OKI White Toner & Neon Color printers (3)


  OKI White Toner & Neon Color printers lenen zich uitstekend voor het produceren van transfers voor het bedrukken van T-shirts en allerhande objecten. In combinatie met de Shockline transfermedia worden uitstekende resultaten bekomen qua beeldkwaliteit & wasbestendigheid. Nieuw voor 2017 is dat deze printers in combinatie met een speciale transfertechniek ook voor het maken van zeefdrukzeven kunnen worden  ingezet.


  Producten Bekijken