Monomere plotterfolie

Dimix levert monomere plottefolies van Multi-fix, Intercoat en Grafityp. Monomere kleurfolies zijn in hoofdzaak bedoeld voor vlakke toepassingen. Ze worden veelal ingezet voor promotionele applicaties en zijn afhankelijk van de serie geschikt voor buitentoepassingen van 3 jaar tot 5 jaar.

 • Multi-fix serie 3100 (180)


  De Multi-fix 3100 serie is een monomeer gecalandreerde reeks folies voorzien van een permanente watergebaseerde lijmlaag. Deze plotterfolie is makkelijk te snijden en te pellen en is geschikt voor promotionele toepassingen. Op termijn zal deze serie bij Dimix worden vervangen door de Intercoat 3800 serie, die qua kleuren en eigenschappen volledig matcht met deze Multi-fix 3100 serie. Beschikbaar in 27 matte en 35 hoogglanzende kleuren.


  Producten Bekijken
 • Multi-fix serie 5000 (100)


  De Multi-fix serie 5000 bevat een reeks premium kleurfolie van 75 micron dikte voorzien van een permanente kleeflaag op solventbasis en is geschikt voor toepassingen tot 5 jaar buitengebruik. Beschikbaar in 39 hoogglanzende kleuren aangevuld met enkele matte & metallic kleuren. Deze reeks wordt door Dimix op termijn worden vervangen door de Grafitack 100 serie die overeenstemt qua eigenschappen.


  Producten Bekijken
 • Snijfolie Grafitack Serie 100 (236)


  De Grafitack 100 serie is een reeks premium monomere kleurfolie met een dikte van 75 micron, voorzien van een solventlijm en beschikbaar in 24 matte kleuren en 36 glanzende kleuren. Geschikt voor vlakke applicaties tot 5 jaar buitengebruik. Alle door Dimix aangeboden kleuren zijn reach conform.


  Producten Bekijken
 • Grafitack Removable Serie (6)


  Grafityp biedt in witte en zwarte kleur een verwijderbare snijfolie aan. Deze monomere folie is 75µ dik en geschikt voor promotionele en andere korte termijntoepassingen tot maximaal 2 jaar buitengebruik.


  Producten Bekijken
 • Intercoat Serie 3800 (252)


  Van Intercoat voert Dimix de 3800 reeks monomere kleurfolie. Deze plotterfolie is voorzien van een permanente watergebaseerde lijmlaag en is makkelijk te snijden en te pellen. Kan worden ingezet voor buitenapplicaties tot 3 jaar. Qua eigenschappen en beschikbare kleuren volledig compatibel met de 3100 reeks van Multi-fix. Beschikbaar uit voorraad in 24 matte & 35 glanzende kleuren waaronder enkele metaalkleuren.


  Producten Bekijken