GrafiWrap wrapping & deco folies

De GrafiWrap wrapping & deco serie omvat meer dan 170 verschillende decoratieve folies voor gebruik bij het wrappen van voertuigen of voor gebruik bij interieurapplicaties. De serie omvat effen glanzende & matte folies, folies met visuele patronen, folies met een lederlook of fluweeltextuur. Nog andere in carbonlook, met een colourwave effect of glittereffect. Brushed metallics en ga zo maar door … . Deze serie omvat zowel polymeer gecalandreerde folies als folies van gegoten kwaliteit.

 • GrafiWrap AMD Cast Matte & Glossy series (34)


  GrafiWrap wrapping folie is beschikbaar in 9 effen glanzende en 9 effen matte kleuren. Deze folie is van gegoten kwaliteit en zeer geschikt voor toepassing voor gedeeltelijke of volledige wraps van voertuigen. Ook geschikt voor het wrappen van interieurobjecten.


  Producten Bekijken
 • GrafiWrap Cast Satin & Matte Metallics (82)


  GrafiWrap Metallic wrapping folie is ook in 10 satijnglanzende en 15 matte kleuren leverbaar. Deze folie is van gegoten kwaliteit en zeer geschikt voor toepassing voor gedeeltelijke of volledige wraps van voertuigen.


  Producten Bekijken
 • GrafiWrap AMD Cast Brushed Metallics (33)


  De high-end meerlagige GrafiWrap Cast Brushed Metallic serie omvat 15 geborsteld metaal tinten, allen van een gegoten kwaliteit, waarmee men voertuigen een exclusieve look meegeeft. Dankzij de Air escape lijmlaag gaat de de montage snel en makkelijk.


  Producten Bekijken
 • GrafiWrap AMD Carbonfolie (26)


  GrafiWrap Carbon wrapping folie heeft uw voertuig of object een prachtige carbon-look.  Deze folie is beschikbaar in 3 budgetvriendelijke polymeer gecalandreerde kleuren en in 8 gegoten kleurvarianten, geschikt voor complexere toepassingen. Zeer geschikt voor toepassing voor volledige wraps van voertuigen of om bepaalde onderdelen zoals spiegels of bumpers mee te accentueren.


  Producten Bekijken
 • GrafiWrap Exclusive Series (34)


  De high-end meerlagige GrafiWrap Exclusive serie omvat 24 hoogglanzende pearlescent kleuren en 3 zijdezachte kleuren, allen van een gegoten kwaliteit, waarmee men voertuigen een exclusief karakter mee kan geven. Dankzij de Air escape lijmlaag is de montage makkelijk.


  Producten Bekijken
 • GrafiWrap AMD Cast Stardust (14)


  GrafiWrap Stardust wrapping folie is beschikbaar in 7  kleuren met glittereffect. Deze folie is van gegoten kwaliteit en zeer geschikt voor toepassing voor volledige wraps van voertuigen en kan ook voor interieurtoepassingen worden ingezet.


  Producten Bekijken
 • GrafiWrap AMD Cast Colourwave series (23)


  De GrafiWrap ColourWave films veranderen van kleur al naar gelang gezichtshoek en lichtinval. Met deze films creëert U de schitterendste effecten. 6 verschillende kleurreferenties beschikbaar. Geschikt om voertuigen of interieurobjecten gedeeltelijk of volledig te  wrappen.


  Producten Bekijken
 • GrafiWrap AMD Cast Deco series (28)


  De GrafiWrap Deco Effect Film omvat een reeks meerlagige films voorzien van visuele patronen. Deze folies zijn uitermate geschikt voor toepassing in interieurdesign zoals voor het wrappen van meubilair, het bekleden van wanden, etc… . Beschikbaar in diverse motieven en kleuren.


  Producten Bekijken
 • GrafiWrap Leatherlook series (28)


  De gestructureerde GrafiWrap Leder-Look films zijn het middel bij uitstek om uw voertuigen, voertuigonderdelen of andere objecten een exclusief karakter te geven. Ook geschikt voor interieurapplicaties. Beschikbaar in maar liefst 14 verschillende kleurreferenties.


  Producten Bekijken
 • GrafiWrap AMD Polymeric Matte & Glossy (60)


  GrafiWrap polymere glanzende folie is uitermate geschikt voor het wrappen van voertuigen met licht glooiende contouren. Deze folies zijn beschikbaar in 14 matte & 14 glanzende kleuren.


  Producten Bekijken
 • GrafiWrap AMD Flock wrappingfolie (5)


  Met GrafiWrap Polymeric Velvet Flock folie heeft u voertuigen of interieurobjecten een luxueuze flock uitstraling met een fluweelzachte textuur. Uitermate geschikt voor toepassing in interieurdesign zoals voor het wrappen van meubilair of het bekleden van wanden, alsook gebruik bij carwrapping.


  Producten Bekijken
 • GrafiGuard Lakbeschermingsfolies (3)


  GrafiGuard Paint Protection Film is een glasheldere folie voor het beschermen van de meest gevoelige onderdelen van uw voertuig tegen krassen en steenslag. Diverse kwaliteiten op basis van polymeer gecalanderde pvc of of basis van polyurethaanfolie voor diverse gradaties qua bescherming.


  Producten Bekijken