Kleurfolie

Dimix levert een uitgebreid aanbod plotterfolie van de merken Grafityp, Multi-fix & Intercoat. Ons assortiment omvat standaard kleurfolie in monomere, polymere en gegoten kwaliteiten alsook vele specialiteiten zoals car wrapping folie, reflecterende folies voor signalisatie, translucente folies voor lichtbakken, decoratieve folies voor het inpakken van allerhande interieurobjecten, … .

 • Polymere plotterfolie (326)


  Dimix levert polymere plotterfolies van Multi-fix en Grafityp. Polymere kleurfolies zijn in hoofdzaak bedoeld voor vlakke toepassingen waarbij een langere levensduur noodzakelijk is. Ze zijn afhankelijk van de serie geschikt voor binnen- en buitentoepassingen tot 9 jaar.


  Producten Bekijken
 • Gegoten (cast) plotterfolie (193)


  Dimix levert in gegoten kwaliteit de GrafiCast reeks van Grafityp. Deze gegoten kleurfolies hebben een dikte van 50µ en zijn voorzien van een solventgebaseerde acrylaatlijm. Deze reeks is beschikbaar in 48 glossy kleuren waaronder enkele metaalkleuren. Graficast is een kwaliteitsfolie, ideaal voor verwerking op voertuigen en geschikt voor buitentoepassingen tot 10 jaar (5 jaar voor de metallics).


  Producten Bekijken
 • GrafiWrap wrapping & deco folies (382)


  De GrafiWrap wrapping & deco serie omvat meer dan 170 verschillende decoratieve folies voor gebruik bij het wrappen van voertuigen of voor gebruik bij interieurapplicaties. De serie omvat effen glanzende & matte folies, folies met visuele patronen, folies met een lederlook of fluweeltextuur. Nog andere in carbonlook, met een colourwave effect of glittereffect. Brushed metallics en ga zo maar door ... . Deze serie omvat zowel polymeer gecalandreerde folies als folies van gegoten kwaliteit.


  Producten Bekijken
 • Etched Glass Folie (11)


  Etched glass folie, ook wel zandstraaleffectfolie genoemd, wordt gebruikt als raamdecoratie of om ramen minder doorzichtbaar te maken. Dimix levert de etched glass folies van Grafityp & Multi-fix. Kwaliteiten beschikbaar voor korte termijntoepassingen (monomeer) & lange termijn applicaties (polymeer & gegoten). In deze categorie bevinden er zich ook enkele raamfolies voorzien van decoratieve patronen.


  Producten Bekijken
 • Translucente lichtbakfolie (81)


  Translucente kleurfolie werd specifiek ontwikkeld voor gebruik in lichtbakken en worden ook veel voor raamdecoraties ingezet. Dimix levert hiervoor de 7100 reeks van Multi-Fix. Deze reeks bevat folie beschikbaar in 29 glanzende kleuren van polymere kwaliteit en geschikt voor toepassingen tot 7 jaar buitengebruik. Ze zijn voorzien van een solvent gebaseerde lijmlaag.


  Producten Bekijken
 • Reflecterende snijfolie (33)


  Dimix levert de Multi-fix 8500 "engineering grade" serie reflecterende snijfolies. Deze serie is uit voorraad leverbaar in 8 kleuren. Deze serie is geschikt voor toepassing op zowel vlakke als gebogen ondergronden voor toepassingen tot 7 jaar buitengebruik. Makkelijk te verwerken met een snijplotter. Naast deze reflecterende folies kan Dimix ook reflecterende folie leveren met visgraatmotief, zoals wettelijk verplicht te gebruiken op bepaalde voertuigen of op containers die langs de weg worden achtergelaten.


  Producten Bekijken
 • Fluorescerende plotterfolie (17)


  Dimix levert de fluorescerende folies uit de Grafityp Fluor serie. Met deze folie, die geschikt is voor promotionele toepassingen tot 1 jaar buitengebruik, trekt u maximale aandacht. Beschikbaar in 4 verschillende kleuren.


  Producten Bekijken
 • Application tape (3)


  Dimix levert zowel papier- als filmgebaseerde application tapes. Leverbaar uit voorraad in alle courante breedtes in versies met lage, middelmatige of hoge kleefkracht.


  Producten Bekijken
 • Monomere plotterfolie (779)


  Dimix levert monomere plottefolies van Multi-fix, Intercoat en Grafityp. Monomere kleurfolies zijn in hoofdzaak bedoeld voor vlakke toepassingen. Ze worden veelal ingezet voor promotionele applicaties en zijn afhankelijk van de serie geschikt voor buitentoepassingen van 3 jaar tot 5 jaar.


  Producten Bekijken
 • Masking tapes - Sjabloonfolie (2)


  Dimix levert masking tapes (ook wel sjabloonfolie of stencilfilm genoemd) voor gebruik bij het schilderen & airbrushen alsook een type voor gebruik bij het zandstralen.


  Producten Bekijken