Ook diverse partners komen hun producten toelichten tijdens de Dimix Open Dag op 24 november.

Stahls - Politape - Trodat - Contravision - Summa - Mimaki - Intercoat - Multi-fix - Grafityp

Diverse partners aanwezig op de Dimix Open Dag op vrijdag 24 november !

Een bezoek aan de Dimix Open Dag op vrijdag 24 november aanstaande wordt zeker de moeite waard. Ook diverse leveranciers & partners komen hun producten toelichten & zijn beschikbaar voor al uw vragen. Inschrijven kan nog steeds via deze link.

 

logobalk mimaki

Mimaki Europe
Uiteraard is Mimaki present. Tijdens de Open Dag kan u de nieuwe Mimaki UCJV-serie niet alleen aan het werk zien maar ook een uitgebreide presentatie bijwonen waarin duidelijk zal worden waarom deze nieuwe print- en cutsystemen de markt snel zullen veroveren. Naast de UCJV-series krijgt u ook de UJF series direct to objectprinters aan het werk te zien, de Mimaki JFX vlakbedprinters en de diverse snijplotters & solvent print-oplossingen van Mimaki.

logobalk summa

Summa
Dimix is sinds midden dit jaar officieel Summa verdeler voor de F-series vlakbed snijtafels & freesmachines en heeft inmiddels diverse succesvolle implementaties gerealiseerd bij klanten. Tijdens de Open Dag live demonstraties van deze F-serie snij- en freestafels waarbij we een workflow printing met Mimaki vlakbed printers naar afwerken met deze Summa F-series demonstreren. De medewerkers van Summa zijn aanwezig om te antwoorden op al uw vragen.

logobalk contravision

Contravision
Contravision toont zijn aanbod aan geperforeerde raamfolies voor one-way-vision toepassingen. Onder meer de nieuwste ContraVision HD Performance komt aan bod. Deze folie beschikt over 60% kleinere gaatjes dan conventionele producten waardoor contrastrijkere resultaten worden bekomen met meer detail & visuele impact aan de beeldzijde terwijl de folie een quasi volledige doorkijk ervaring oplevert van de achterzijde. Deze folie wordt leverbaar vanaf januari maar dus op 24 november reeds te zien op de Dimix Open Dag.

logobalk trotec

Trotec
Trotec levert lasergraveermachines die perfect complementair zijn bij de Mimaki UJF serie direct to object printers. Tijdens de Dimix Open Dag ontdekt u de mogelijkheden van laser graveren gecombineerd met direct to object printing. Ook kunt u kennis maken met het ruime aanbod aan materialen voor lasergraveren waarvoor u bij Trotec terecht kunt.

logobalk grafityp

Grafityp
Grafityp demonstreert live het carwrappen van de GrafiWrap Automotive & Deco folies. U kunt kennismaken met het volledig pakket van meer dan 180 wrapping & decofolies. Ook het aanbod aan standaard folies is uiteraard te bezichtigen.

logobalk intercoat

Intercoat
Intercoat demonstreert zijn ecovriendelijke zelfklevende materialen, specifiek ontwikkeld voor led-uv printers zoals de Mimaki UCJV150 & UCJV300 series. Deze folies zijn pvc-vrij en zijn volledig biologisch afbreekbaar. En niet onbelangrijk, zéér competitief geprijsd.

logobalk bubblefree

Bubblefree
Robert Huisman is aanwezig met de Bubblefree applicator. De Bubblefree applicatoren maken het appliceren en opplakken van print- & signfolies makkelijk en zorgen dat dit vele malen sneller gaat. Een must-have voor elke signmaker ! Zoekt u een gewone koud- of warmlaminator ? Ook deze worden gedemonstreerd.

logobalk multi-fix

Multi-fix
Van Multi-fix (onderdeel van Avery/Mactac) hebben we een zéér ruim aanbod aan printfolies & laminaten. Zelfklevende printfolies geschikt voor bedrukking met solvent, latex & uv inkten. Printfolies & laminaten voor standaard indoor/outdoor applicaties maar ook voor specifieke niche toepassingen.

logobalk sungard madico

SPF – Sun Protection Film
Sun Protection Film, hoofdimporteur van Madico & Sungard folies demonstreert zijn aanbod aan raamfolies voor interieur- en exterieurtoepassingen op gebouwen en voor het tinten van voertuigen. U kunt kennismaken met de diverse folies en de tools benodigd bij plaatsing. Live plakdemonstraties !

logobalk politape

Poli-Tape
Poli-Tape toont de Turbo-flex serie flex-folies. Deze folies bieden het voordeel van een ultrakorte perstijd en universele inzetbaarheid op katoen, polyester & nylon textiel. Ook de print-versie van turboflex komt aan bod en zal worden gedemonstreerd op de Mimaki CJV150 solvent print- en cut systemen.

logobalk eusigntech

EUSignTech
EUSignTech, onderdeel van Dimix, is specialist op vlak van alternatieve inkten, primers & reinigingstools. EUSignTech toont een nieuw bulksysteem voor Roland & Mutoh printers. Dit systeem zorgt niet alleen voor lagere inktkosten, maar is ook makkelijk & veilig in gebruik. Het systeem werkt met vacuüm inktzakken van 1 of 2 liter die zonder de handen vuil te maken kunnen worden gekoppeld en zorgen voor een werking zonder zorgen. Ook nieuw zijn de EUSigntech alternatieve inktcartridges voor HP latex printers. U kunt bij EUSigntech ook terecht voor al uw vragen ivm hechting van inkt op materialen.

logobalk stahls

Stahls – Hotronix

Maak kennis met de het ruime aanbod aan Hotronix transferpersen. Ook kan u de voordelen van de EZ Weeding tafel ontdekken. Met de EZ Weeding tafel gaat het peelen van flex meer dan dubbel zo snel.

logobalk kernow

Kernow Coatings
Kernow Coatings is specialist op vlak van synthetische display printmedia. Ontdek het ruime aanbod aan materialen voor het realiseren van backits, popups, rollups, wobblers, floorgraphics … . Kernow Coatings zal ook diverse prijsgunstige materialen laten zien die bedrukbaar zijn met de Mimaki UCJV series led-uv printers.
Zoals u kunt zien is een bezoek aan Dimix op 24 november aanstaande méér dan de moeite waard.

 

 

Praktische info :