Mooie realisaties EK damesvoetbal door klanten Dimix.

mooie projecten voor ek damesvoetbal met producten dimix
Het EK damesvoetbal, dat de afgelopen weken plaatsvond in diverse speelsteden in Nederland, zit er op met de Oranje Leeuwinnen als verdiende winnaar.

Voor het eerst in de historie was Nederland gastheer van het EK voor Vrouwen. Het UEFA Women’s EURO 2017 had Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Doetinchem, Deventer en Enschede als speelsteden. Zestien teams kwamen in actie, waaronder de Nederlandse Oranje Leeuwinnen en ook de Belgische Red Flames.

Dat het damesvoetbal, ondermeer door dit EK, kan genieten van een groeiende belangstelling is een understatement. De EK-wedstrijden werden op tv uitgezonden en haalden in gastland Nederland maar ook in België enorme kijkersaantallen. Door de sponsors en speelsteden werden dan ook kosten noch moeite gespaard om dit EK onder de aandacht te brengen om zo mee te surfen met hype.

Diverse van onze klanten konden mooie opdrachten verzilveren waarbij Dimix producten werden ingezet, iets waar we bij Dimix uiteraard bijzonder blij mee zijn. Enkele van deze projecten kregen daarbij ook uitvoerig aandacht in de pers :

CITO Amsterdam voorzag het PwC gebouw van een mega visual.
Rope Reclame Producties uit Wijlre produceerde een "traploper" voor Station Utrecht Centraal.


Rope Reclame Producties uit Wijlre
Rope Reclame Producties uit Wijlre levert mooi stukje vakmanschap af met het verzorgen van de toegangstrap van het station Utrecht Centraal.

Rope kreeg de opdracht om de trappen van de Jaarbeurs op Utrecht Centraal te voorzien van een oranje loper met daarop belangrijke speeldata vermeld. Reizigers en bezoekers van Station Utrecht Centraal kunnen zich hierop zowel letterlijk als figuurlijk warmlopen voor het EK damesvoetbal. In plaats van de roltrap te nemen, worden ze uitgedaagd de speciale oranje traploper te betreden.

De trap werd opgedeeld in 3 gedeelten, elk bestaande uit 15 treden (trede & stootvlak). Door de ronding in de trede en het feit dat de teksten inclusief afbeeldingen goed zichtbaar moesten zijn vanuit beide kanten, werden de teksten met enige overlap (en ook nog gespiegeld) geprint. De oranje loper werd geprint op Euromedia Street Vinyl dat met zijn semi-permanente lijm ervoor zorgt dat deze tijdelijke uiting tot circa zes maanden na aanbrengen, makkelijk terug verwijderbaar is. Vervolgens is er een speciaal outdoor geschikt floorgraphics laminaat op aangebracht als duurzame bescherming. Dit laminaat werkt water- en vuilafstotend, is slipbestendig volgens de DIN 51130 & ASTM standaarden en extreem bestendig tegen krassen en slijtage. Aan het eind van het EK vrouwenvoetbal kan deze oranje loper dus zonder lijmresten weer verwijderd worden.

Rope Reclame, plaatsen dimix streetvinyl project dames ek

Street Vinyl - Rope 3

Rope Reclame, plaatsen dimix outdoor floorgraphics project dames ek

Het complete project werd geprint op een Mimaki JV150 printer. Zowel de printer als de materialen werden geleverd door Dimix.


CITO Repro uit Amsterdam.

Onze klant CITO uit Amsterdam mocht het gebouw van PwC, strategisch gelegen op de snelweg tussen Schiphol en Amsterdam, voorzien van een enorme visual, maar liefst 350 m2 groot.

Deze visual bestaat uit delen die op de gevelbekleding van het PwC gebouw werden gekleefd en gedeeltes met one way vision folie die op de ramen terechtkwamen.

Voor op de gevelbekleding werd gebruik gemaakt van P4180 Shopstick, een glanzende budgetvriendelijke monomere zelfklevende folie van Intercoat, voorzien van bubblefree lijm en een opacifierende verwijderbare lijmlaag. Dankzij de bubblefree lijm gaat het plaatsen makkelijker en aanzienlijk sneller. Zeker bij grote oppervlaktes als in dit project een must. Deze folie laat tot 6 maand na plaatsing makkelijk en zonder lijmresten verwijderen, wat uiteraard ook belangrijk is voor tijdelijke projecten.

De raamgedeeltes werden voorzien van onze P4666 D-Line monomere one-way-vision folie. Ook voor dit project werd een Mimaki JV150 printer ingezet, en werden zowel de printer als gebruikte materialen door Dimix geleverd.

Dimix Shopstick + One Way Vision Project EK voetbal dames 2017 door CITO Amsterdam 2