Adviseurs

Een ervaren team tot uw dienst !

Liesbeth Houbrechts

Liesbeth Houbrechts, salesmanager

Liesbeth is in 2004 in dienst gekomen bij Multi-Fix waar ze verantwoordelijkheden had in het commerciele team dat zich over de Belux markt ontfermde. Zowel de technische als commerciële kanten van de business zijn haar niet vreemd. Naast sales was Liesbeth ook een tijdlang verantwoordelijk voor het productassortiment en verzorgde ook enkele jaren de marketing. Mensenkennis, inlevingsvermogen en gedrevenheid noemt Liesbeth haar sterkste eigenschappen.

Liesbeth is getrouwd met Lars Vreeke, is moeder van 2 kinderen, en geboren en getogen in Limburg.Frederik Kuse, account manager

Frederik Kuse, account manager

Frederik is in 1999 afgestudeerd aan de grafische school HIGRO te Mariakerke met als specialisatie zeefdruk. Na enkele rondzwervingen in de grafische sector is hij terechtgekomen bij een bedrijf dat textiel bedrukt op grote schaal. Hier heeft hij zich opgewerkt van drukker tot productie manager. In die functie was ook klantencontact een belangrijk onderdeel.

Na 15 jaar zocht Frederik naar een nieuwe uitdaging en die heeft hij gevonden bij Dimix. Frederik omschrijft zichzelf als gedreven, loyaal en problem solver.

Frederik is afkomstig uit de regio Gent maar woont nu bijna 10 jaar in West-Vlaanderen. Hij is getrouwd met Tine en vader van 3 dochters. In zijn vrije tijd doet hij graag aan tennis en tuinieren.

Ives Jansen, Internal Sales & Purchase department.

Ives Jansen, internal sales & purchase.

In 2000 is Ives zijn carrière begonnen bij Multi-Fix als Internal Sales BELUX en heeft er zich snel opgeworpen tot een belangrijke pion achter te schermen. Eind 2015 heeft Ives géén seconde getwijfeld om met zijn jarenlange ervaring de opstart mee te helpen verwezelijken van DIMIX BELUX en om samen nieuwe horizonten te verkennen onder het motto “the sky is the limit”. Ives is verantwoordelijk voor de internal sales & het inkopen van trading producten en is het directe aanspreekpunt van de klant. Hij staat garant voor een flexibele en dynamische aanpak met een hoog service gehalte.

Ives is getrouwd met Ann en heeft een dochter Liene. Samen wonen ze in het gezellige stadje Bree. Ives houdt heel erg véél van koken, gezelligheid met familie en vrienden en volgt het voetbal op de voet.

Kris Meuwissen, Operational Manager

Kris Meuwissen, operational manager

 

In een periode van 14 jaar heeft Kris diverse functies bekleedt bij Multi-Fix en was er de afgelopen 3 jaar als logistics & supply chain manager verantwoordelijk voor het goede verloop van de aankoop, planning & logistieke processen. Hierdoor heeft hij een brede kennis kunnen opbouwen mbt de diverse signmaking producten en hun samenstelling. Binnen Dimix Belux is Kris verantwoordelijk voor de operationele zaken (aankoop, logistiek, IT, klachten) en staat hij de binnendienst bij met raad & daad.

Kris en zijn vriendin wonen reeds diverse jaren samen in het mooie Schoonbeek (Bilzen) en hebben samen 2 kinderen. Hij heeft een grote interesse in alles wat met IT te maken heeft en is een gepassioneerd supporter van voetbalclub KRC Genk.

Laetitia, Boekhouding & HR

Laetitia Verbist, boekhouding & HR.

Laetitia rolde in de signmaking branche toen ze begin 2014 als boekhoudster ging werken voor Multi-fix. Daar heeft ze zich kunnen ontplooien en werd naast boekhouding ook verantwoordelijk voor het welzijn van het personeel, loonsverwerkingen en alle andere administratieve formaliteiten die hieraan verbonden zijn.

Laetitia voert binnen Dimix nu dezelfde taken uit.Hans Van Haren, Product Specialist aftermarket inkten

Hans Van Haren, productspecialist inkten

Hans is sinds 2006 actief in de inkjet inkt aftermarket. Hij begon als Sales manager Streamline inkten bij Sun Chemical voor de Benelux. In die periode heeft hij veel ervaring opgedaan met inkjet inkten voor diverse merken printers, waaronder Mimaki, Mutoh, Roland & Seiko alsook voor superwide machines van ondermeer Scitex, Nur, HP & Durst.

In 2011 heeft Hans samen met Chris Boshoff EUsigntech opgezet en uitgebouwd tot een volwaardige partner voor printbedrijven op het gebied van aftermarket inkten. Eind 2014 heeft Dimix de activiteiten van EUSigntech overgenomen en in Dimix geintegreerd.

Vóór 2006 was Hans binnen Agfa-Gevaert actief als Product Manager en Marketing Manager binnen verschillende markten, waaronder Pre-Press, Digital Printing, Audio+Video, Cinematografie en Professionele Fotografie.

 

Lars Vreeke, Managing Director

Lars Vreeke, productspecialist apparatuur

Lars staat, als eigenaar van het bedrijf, ook altijd persoonlijk klaar om als adviseur zijn kennis over te dragen aan de klanten.

Sinds 1997 is hij actief in de markt van groot formaat printen en lamineren en heeft daardoor veel kennis opgebouwd. Zijn carrière begon bij Neschen Benelux en hij is later, in 2002, gestart met zijn eigen bedrijf GCS Nederland BV. Deze laatste firma mag als een van de grondleggers van Mimaki apparatuur worden gezien. Lars is verantwoordelijk voor het assortiment machines en dat doet hij met veel enthousiasme en passie voor het vak. 

Lars is getrouwd, vader van 3 kinderen, en woonachtig in het mooie Belgische Limburg.

Recente blogposts

Toon flashbericht