Productbeschrijving

De Bubblefree applicator is een tafellaminator voor het appliceren van print- en signfolies. Deze toestellen zijn een must voor elke professionele signmaker.

Dankzij een Bubblefree applicator gaat het aanbrengen van print- en signfolies véél makkelijker, worden plooien & luchtbellen vermeden en gaat de productiviteit extreem de hoogte in.

De terugverdientijd is dan ook kort, en het gebruiksgenot héél lang. De Bubblefree applicator wordt gebouwd met enkel kwaliteitsonderdelen voor jaren zorgeloos gebruik.

Bubblefree Pro Applicator

Bubblefree Pro Applicator - Kleven op panelen

 

Bubblefree Pro Applicator - lamineren

 

De Bubblefree applicator is standaard voorzien van een werkblad in MDF. Optioneel kan voor een backlit werkblad worden gekozen in glas. Steeds wordt de tafel van een selfhealing rubberen snijmat voorzien.

De drukwals heeft een 15 mm dikke rubbercoating die zorgt voor een luchtbellenvrije applicatie. Deze wals zorgt er bovendien voor dat het onderliggende materiaal niet kan bewegen bij het appliceren.

Bubblefree Pro applicator drukregelaar

 

De op- en neergaande beweging van de wals kan langs beide zijden van het toestel worden bediend via electrische knoppen, waarbij de hoogte kan worden geregeld. De maximale opening is 60 mm.

Bubblefree applicator electrische bediening

bubblefree applicator siliconerubber wals

De druk op de walsen wordt pneumatisch geregeld. Deze dient te worden ingesteld op 2 tot 3 bar via een pneumatische drukregelaar. Met 2 bar kan u perfect lamineren op zachte materialen zoals bv. Foamboard, zonder dat het materiaal gaat beschadigen. Voor het pneumatisch gedeelte van het toestel worden onderdelen van gereputeerde merken als Festo & Hafner gebruikt.

Bubblefree Pro applicator drukregelaar

De tafel staat op wielen die van remmen zijn voorzien.

bubblefree applicator wielen voorzien van remmen

Met de Bubblefree applicator kan u dankzij de geintegreerde Keencut snijmodule printwerk ook op maat snijden. Met deze module kunnen zowel flexibele materialen als bepaalde plaatmaterialen worden gesneden.

Deze module is voorzien van een dubbele snijkop met messen die qua diepte in te stellen zijn.

 

bubblefree applicator - keencut met dubbele snijkop

Bubblefree applicator - geintegreerd keencut snijsysteem met dubbele snijkop

De rolhouder maakt het afwikkelen van rollen gemakkelijk. Ook deze maakt standaard deel uit van het toestel.

bubblefree applicator - rolhouder

 

 

Indien men voor de glas-optie kiest is het mogelijk onderliggend led-strips te voorzien die zorgen voor een lichtbak-effect. Hierdoor wordt het mogelijk om nog precieser te positioneren.

Bubblefree Pro applicator met led-verlichting

bubblefree applicator - ledverlichting

Met een optionele electrische hoogteafstelling kan de tafel via bedieningsknoppen hoger of lager worden gezet.

Voor vele klanten is de Bubblefree applicator ook hun werktafel en dan is het voor langdurige taken handig dat deze op de optimale werkhoogte kan geplaatst worden.

 

Bubblefree Pro applicator hoogteregeling

De Bubblefree applicatoren zijn standaard beschikbaar in de breedtes 1480 mm, 1680 mm & 2180 mm, en in lengtes 2800 mm, 3400 mm, 4000 mm & 5400 mm.

Maatwerk is mogelijk waarbij tafels geconstrueerd kunnen worden tot 12 meter lengte !

technische specificaties Bubblefree Pro Applicatoren

Technische specificaties Bubblefree Pro Applicator

 

Bubblefree flatbed applicatoren

De Bubblefree applicator is een tafellaminator voor het appliceren van print- en signfolies. Dankzij een Bubblefree applicator gaat het aanbrengen van print- en signfolies véél makkelijker, worden plooien & luchtbellen vermeden en gaat de productiviteit extreem de hoogte in.

Additionele vragen ?

Heeft u additionele vragen met betrekking tot dit product ? Heeft u een mooi project waar u ondersteuning wil bij krijgen ? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend. Dit kan telefonisch op +31(0)76 820 08 30 of via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoon (verplicht, enkel cijfers)

Onderwerp

Uw bericht

Anti-Spam vraag :