Dimix neemt belux verkoopsorganisatie Multi-fix over

Overname belux verkoopsactiviteiten Multi-fix

Dimix

Multi-fix overname

Per 1 december 2015 heeft Dimix de belux verkoopsactiviteiten overgenomen van Multi-fix. Deze overname betekende voor Dimix de start van zijn belgische activiteiten.

Dimix zorgt daarbij voor de continuiteit van leveringen naar de Multi-fix klanten van het eigen Multi-fix productassortiment alsook van de trading producten, zoals ondermeer de printmedia van Euromedia (fujifilm) en flex en flock van Politape.

De bedoeling is dat ook het volledig assortiment dat gevoerd wordt door Dimix bv., gevestigd in Breda - Nederland (dimix.nl), volledig beschikbaar is voor onze belgische klanten. Zo kan Dimix in België en Luxemburg ook Mimaki printapparatuur leveren en de technische dienstverlening hiervoor verzorgen.

Met deze overname kwam ook het Multi-fix team dat instond voor de lokale distributie mee over en werden zij per 1 december 2015 medewerkers van Dimix Belux bvba.

De overdracht van deze afdeling aan Dimix Belux bvba kadert in de herstructurering die Multi-fix aangekondigd heeft in april 2015, waarbij de Multi-fix vestiging in Genk gesloten werd en de productie verdergezet wordt vanuit de vestiging Soignies.

Recente blogposts

Toon flashbericht