blog

Zomeractie Mimaki print & cut combo oplossingen

Mimaki print & cut combo
Zomeractie Mimaki print & cut combo-oplossingen Geniet nu exclusief bij Dimix van extra voordelige condities bij aankoop van een print- en cut combo oplossing van Mimaki. Deze aanbieding betreft de 1.6 meter brede JV150 of JV300 printers in combinatie met Mimaki's CG-160FXII snijplotter. Mimaki’s .

Nieuwe polymere printfolie van Intercoat

P6140 polymere printfolie
Nieuwe prijsgunstige polymere printfolie van Intercoat De nieuwe Intercoat polymeer glanzende printfolie van Intercoat nu bij Dimix uit voorraad leverbaar ! Deze Intercoat P6140 printfolie beschikt over geweldige eigenschappen, hij laat zich wondermooi bedrukken, droogt snel, geschikt voor lange termijn outdoorapplicaties, en is beschikbaar .

Mimaki JFX200-2531 verkozen tot SGIA Product of the Year 2017

mimaki jfx200-2531 SGIA printer of the year 2017
De Mimaki JFX200-2531 werd vorige week door de Amerikaanse SGIA organisatie verkozen tot "Product van het jaar 2017" in de categorie "UV vlakbedprinters met WIT". SGIA staat voor Specialty Graphic and Imaging Association, en is zowat de Amerikaanse tegenhanger van de Fespa organisatie. .

Mooie realisaties EK damesvoetbal door klanten Dimix.

mooie projecten voor ek damesvoetbal met producten dimix
Het EK damesvoetbal, dat de afgelopen weken plaatsvond in diverse speelsteden in Nederland, zit er op met de Oranje Leeuwinnen als verdiende winnaar. Voor het eerst in de historie was Nederland gastheer van het EK voor Vrouwen. Het UEFA Women’s EURO 2017 had Breda, .

Recente blogposts

Toon flashbericht