blog

Dimix toont Mimaki LED-UV technologie op de Grafische Vakbeurs

grafische vakbeurs - vakbeurs sign - deelname dimix
Op 14 maart is het weer zover en opent de Grafische Vakbeurs & de Vakbeurs Sign de deuren. Tijdens de beurs kunnen bezoekers op de Dimix stand (stand J103) ondermeer kennis maken met de Mimaki UJF MkII series en de Mimaki JFX200 led-uv printers.

Uw actuele Mimaki UJF desktop LED-UV printer is nog grof geld waard !

Mimaki UJF boekwaarde actie
Dimix lanceert inruilactie waarbij u bij aankoop van een nieuwe Mimaki UJF-3042 MkII, een UJF-6042 MkII of een Mimaki UJF-7151 grof geld kan krijgen voor uw oude, maar nog steeds in goede staat verkerende, al dan niet bij Dimix aangeschafte, Mimaki desktop flatbedprinter.

Dimix dealer van Summa vlakbed snij- en freestafels

Dimix dealer Summa vlakbed snijtafels
Dimix dealer van Summa vlakbed snij- en freestafels Per onmiddellijke ingang is Dimix verdeler geworden van Summa. Daarbij Dimix zich in de toekomst hoofdzakelijk gaan focussen op de verkoop van de recent gelanceerde F-Serie vlakbed snij- en freestafels. Deze vlakbed snij- en freestafels zijn .

Prijsbewust & efficient pop-up & roll-up displays produceren.

budgetvriendelijke popup & rollup display films
Roll-up displays & pop-up displays worden steeds goedkoper verkocht. Het is dan ook belangrijk deze op een kostenefficiente manier te kunnen produceren. Kernow coatings biedt hiervoor de oplossing en biedt hiervoor 2 producten met uitzonderlijke kenmerken : Kernow Supreme 300 Textured lightblock & Kernow .

Recente blogposts

Toon flashbericht